Your search results

Catalkoy – unik beliggenhet mellom sjø og fjell omgitt av vakker natur.

Catalkoy er alt du forventer av en tradisjonell landsby på Kypros med velholdte hvitkalkede hus og stille gater. Men den virkelige skjønnheten er dens beliggenhet, bare 8 kilometer øst for Kyrenia, nær de beste strendene, underholdning og fasiliteter.

Catalkoy har alltid vært et veldig populært sted for utenlandske ferierende og boligkjøpere med sin unike beliggenhet, som ligger mellom havet og fjellkjeden, omgitt av vakker natur.

Alagadi strand

Catalkoy tilbyr en avslappende livsstil i solskinnet hvor du bare kan lene deg tilbake og nyte freden og roen. For de som foretrekker lyden av lappende bølger på strendene, er den mørke sanden og tilbaketrukketheten på Karakum Beach bare noen få minutters kjøretur til Kyrenia, eller prøv fjellbassengene og kalksteinsengene på Lara Beach, bare noen få minutters kjøretur østover.

Hvis du liker strender, vannsport, morsom atmosfære, god mat og drikke på stranden, er Acapulco Beach Resort bare 3 minutter unna. Acapulco har en av de beste strendene på Kypros, med gyllen sand som forsiktig lener seg i havet, idyllisk for hele familien. Dette feriestedet tilbyr alt du trenger for en morsom dag ute på Middelhavet. Naturelskere bør dra til Alagadi Beach, hvor sjeldne grønne skilpadder og treskilpadder graver eggene sine dypt i den gyldne sanden.

Acapulco Beach & Resort

Det er også mange spennende sport i Catalkoy, inkludert dykking i nærheten av Kyrenia, paragliding fra fjellet og lokal ridning på Catalkoy Stables.

Paragliding i Catalkoy

Catalkoy har en perfekt beliggenhet for den historiske byen Kyrenia, bare en 5-minutters kjøretur vest. Den historiske og sjarmerende havnebyen tilbyr shopping i lokale håndverksbutikker eller bare nyter en lunsj ved sjøen. På kvelden er Kyrenia fylt med både lokalbefolkningen og turister som henger ut for et tradisjonelt kypriotisk måltid ved havnen.

Kyrenia gamla hamn

I sentrum av Catalkoy er det to supermarkeder samt mange lokale butikker hvor du finner det meste for dine daglige behov. Her finner du også mange gode restauranter. Lemon Tree serverer utmerket sjømat, mens Mardins restaurant sør i landsbyen er populær blant lokalbefolkningen. Ani Restaurant spesialister på fersk fisk!

Hvis du vil ha et snev av glamour, kan du tilbringe en natt på det nærliggende Cratos Premium Hotel eller Malpas Hotel. Disse femstjerners hotellene ønsker også ikke-innbyggere velkommen til sine barer, terrasserestauranter eller kasinoer eller bare danse hele natten på hotellets nattklubber.

Cratos Premium Hotel & Beach Club

Fakta om Catalkoy

Plassering: 8 km øst for Kyrenia
Befolkning: 7210 (2017)
Til Ercan flyplass: 35 km
Til Larnaka flyplass: 75 km
Til Nicosia: 35 km

Sammenlign eiendommer